Bubbleroom.se – e-handel inom mode

Bubbleroom.se – e-handel inom mode

I den här texten berättar vi mer om e-handelsföretaget Bubbleroom.se och hur du handlar hos dem.

Om Bubbleroom

Bubbleroom startades 2005 som en liten exklusiv e-affär för dyra märkeskläder. Men resan slutade inte där. 2007 började utvecklingen mot att bli en bredare och mer interaktiv modesajt och man jobbade länge med en verksamhetsplan ochdesign för det nya Bubbleroom. 2008 lanserades det nya Bubbleroom och man hade expanderat sin verksamhet inte bara till ett bredare sortiment, man hade också skapat en community, bloggsida, bloggportal och en vintageavdelning. Inte heller här slutade idéerna: 2009 kom Bubbleroom Magazines första nummer ut och är idag företagets egen livsstilstidning. 2010 kom något oväntat: Modeföretaget lanserade sitt egna mineralvatten, Bubbleroom Water. Med alla dessa steg har Bubbleroom blivit en av Skandinaviens största online butiker och får idag tusentals order per dag över hela Norden. Företaget har nått mycket, men de är inte nöjda än. De arbetar ständigt för att göra sitt sortiment ännu bättre, deras hemsida enklare och deras tidning ännu roligare.

Hur handlar jag på Bubbleroom?

Det kn vara svårt att veta hur man handlar online. Bubbleroom har gjort allt för att få sin hemsida lättnavigerad och enkelt att förstå. För att komma till den produkten du vill titta på söker du antingen eller klickar dig vidare på menyn. Menyn är uppdelad i olika submenyer: Topplista, märke och kategorier. Under topplista hittar du det som är populärast på hemsidan, under märken letar du efter specifika märken och under kategorier kategorierna på kläderna (tröjor, klänningar och byxor och så vidare). Du kan även kombinera alla tre kategorierna: Vill du till exempel hitta en en tröja för killar från Adidas välj kategori: tröjor, kön: kille och varumärke: Adidas. När du hittat den produkt du vill ha, klicka på den för att få en mer detaljerad beskrivning. Välj därefter storlek och klicka på knappen ”lägg i kundvagn” för att lägga produkten i kundvagnen. Nu ligger den valda varan i kundvagnen. Du kan antingen fortsätta handla (på samma sätt) eller avsluta och gå till kassan.

Du kan välja att handla som medlem eller ickemedlem. Om det är första gången du handlar och du vill bli medlem och ta del av medlemspriserna, registrera dig som ny kund genom att trycka på knappen ”bli medlem”. När du väl blivit kund loggar du in med din e-postadress och ditt lösenord. Om du har gått till kassan visas dina person- och adressuppgifter samt din beställning. Kontrollera noga att all uppgifter stämmer. Välj betalningsalternativ, klicka på ”beställ” för att genomföra köpet.